Projekbeskrivelse

Gør en forskel !
Brænder du for at give børn med og uden handicap/særlige behov nogle enestående oplevelser?

Har du modet og lysten til at blive frivillig leder og give børn med og uden handicap/særlige behov nogle enestående oplevelser, hvor de oplever, at du har lyst til at være sammen med dem, uden at få anden løn end deres smil?

Alle bidrager til fællesskabet
Du kan både blive frivillige leder på familiekurser af kortere varighed samt på ferielejre af en uges varighed, hvor børn med og uden handicap/særlige behov er på en uges lejr uden mor og far.

FamilieNets grundholdning er

At alle kan bidrage til fællesskabet, og formålet med aktiviteterne er, at integrere børn med og uden handicap/særlige behov, så de oplever at vi alle er ens, handicap eller ej.
FamilieNet stiller ikke krav til frivillige ledere om særlig uddannelse/kompetencer. Det er alt afgørende, at du brænder for at give børnene nogle gode oplevelse, og at du kan stå inde for vores formål og forstår at føre det ud i livet sammen med de øvrige frivillige ledere.

Som frivillig leder bliver du en del af et frivillige team med en overvægt at rutinerede frivillige ledere, der står klar til at tage imod dig med åbne arme. Du bliver en del af fællesskabet med de øvrige frivillige ledere og får nogle livsbekræftende oplevelser med deltagerne. Som frivillige leder modtager du løbende lederuddannelse.

Gør en forskel

Kontakt FamilieNet

Kursus og konference koordinator

Anita Frederiksen
Telefon 8639 6111
af@pindstrupcentret.dk

Direktør Pindstrup Centret

Tina B. Hansen
tbh@pindstrupcentret.dk

Leder af teknik og køkken

Anne-Mette Bæch Christiansen
abc@pindstrupcentret.dk

Del på socialt medie