Nymånelejr
Tilmelding her
Søg friplads
Download folder
Download ugeprogram

Lejrledere

  • Martin Toft

  • Irma Jørgensen

Priser

  • Pris kr. 1.345 uden handicap

  • Pris kr. 2.498 med handicap

  • Personlig hjælper kr. 5.280

Tid og sted

  • 05. juli – 10. juli 2020

  • Pindstrup Centret

Friplads

Team
Teamet på lejren vil hovedsageligt bestå af kendte ansigter, der alle har stor erfaring med at lave lejre for vores målgruppe. Teamet står klar til at lave et fedt program der udfordre alle på den fede måde, hygger med og om deltagerne, tage hånd om dem der får brug for en snak, eller måske et trøstende kram. Alle voksne på lejren er frivillige som bruger en uge af deres ferie på at lave lejr. Hvorfor? Fordi vi alle brænder for at give børn og unge en forrygende uge i deres sommerferie.

Målgruppe: Børn i alderen 6-18 år med og uden ADHD

Nymånelejr afvikles i år på Pindstrup Centret. Her skal vi igen sammen ud og opleve andre ting og steder. Vi får en fantastisk lejr med nye oplevelser, fede aktiviteter og nye kammeratskaber. Alt i alt en uges lejr der giver energi til at klare ventetiden frem til næste lejr. Med lejrens placering har vi optimale muligheder for, at udbyde nogle aktiviteter i mindre grupper, således alder og færdigheder kan tilgodeses.

Program
Ja, mulighederne er mange og stol trygt på, at teamet på Nymånelejr vil lave et program fyldt med et bredt udvalgt af nye og spændende aktiviteter, der vil give dig og dine lejrvenner mulighed for at få en masse fælles oplevelser.

Video fra sidste års lejr

Kommende aktiviteter

Nymånelejr

5. juli - 10. juli

Stjernelejr

12. juli - 17. juli

Børn med handicap betaler vores handicap pris, det er alle børn med handicap, diagnose eller anden form for forsinket udvikling.
Det vil sige at handicapprisen betales både hvis barnet har et fysisk handicap eller har ADHD, OCD eller andre psykisk handicaps.

Ved betaling af handicaprisen tildeles der en ledernormering på lejrene der hedder 1:3, hvor der for børn uden handicap er en normering på 1:6.
Med denne normering sikres der, at der tages højde for det enkelte barns behov med handicap.
Det giver børn, der ellers ikke kan få en ferieoplevelse mulighed for at være i socialt samspil med andre børn med og uden handicap. Der er ”plads” til at deltagerne støttes i at indgå i fællesskab og netværksdannelse med de øvrige børn på lejren og støttes i at få nogle succesoplevelser.

FamilieNet vil gerne fortsat vil kunne tilbyde børn og unge med og uden handicap fantastiske
ferieophold. Vi har siden 1971 modtaget store donationer fra private, fonde og virksomheder
uden at skulle betale skat. De donationer gør det muligt for os at afvikle vores ferielejre.
For at vi fortsat kan modtage skattefrie donationer, skal vi hvert år INDEN den 1. december dokumentere at en bred kreds af privatpersoner støtter fonden med minimum 200 kr. pr. pers. Ellers kan vi IKKE længere modtage skattefrie gaver til formålet.

Derfor går 200 kr. af deltagerbetaling ind som gave til Fonden FamilieNet. Du er dermed som deltager med til at hjælpe os til fortsæt at kunne afvikle lejre for børn med og uden handicap.

FamilieNet har mere end 40 års erfaring i afvikling af ferielejre for børn med og uden handicap. Der tages udgangspunkt i de ressourcer, som det enkelte barn har, og man kan ”komme som man er”, diagnose eller ej. Målet med lejrene er, at børnene får øje på egne og andres kompetencer samt at alle bidrager til og inkluderes i fællesskabet. Rutinerede, voksne frivillige ledere står for lejrene i samarbejde med lønnede ansatte. Det frivillige lederteam er ”håndplukket” til ferielejren.
Ferielejrene byder på en uge sprængfyldt med sjove, spændende, udfordrende aktiviteter og fællesskab.

Det dækker over en 1:1 normering.
Har ens barn et handicap eller andet behov der gør at de ikke kan passe ind i en normering der hedder 1:3, men har brug for 1:1 støtte kan det også lade sig gøre.
Det kan være et barn der pga. et fysisk handicap har brug for rigtig meget hjælpe ift. løft, hygiejne, spisning m.v.
Det kan være et barn der har et psykisk handicap der gør at de har brug for mandsopdækning ift. reaktioner, tager på vandre ture m.v.
Det er muligt at sende en hjælper med hjemmefra som er vant til at hjælpe barnet og kendes behovet, det må dog ikke være en far eller mor.
Det er også en mulighed at vi igennem vores frivillig team stiller en til rådighed.

OBS. Prisen for personlig hjælper er en merpris.

Kontakt os for nærmere information.