Søg friplads

Søg friplads

Husk det er muligt at søge
friplads på alle ferielejre.

SØG FRIPLADS

Supernova

– Målgruppe: Børn i alderen 10-18 år med og uden handicap

Supernova er en stor lejr, som består af 6 forskellige camps, hvor deltagerne på forhånd har valgt en camp og mødes om det, de interesserer sig for.
I løbet af ugen vil der være aktiviteter både i de enkelte camps og på tværs af hele lejren.

Tid og placering

Dato: 25.-31. juli
Lokation: Brogaarden, 5500 Middelfart

Lejrledere

Michelle Kjølner
Maria Fraulund
Irma Jørgensen og Martin Toft

Priser

Uden handicap kr. 1.345
Med handicap kr. 2.498
Personlig hjælper kr. 5.280

Vælg mellem

Skater-camp

På Skater-Campen, skal vi ud på opdagelse på skateboard eller løbehjul, vi vil i løbet af ugen besøge forskellige skateparker og udfordre os selv og hinanden. Gennem ugen vil vi arbejde på at opbygge nye venskaber, grine og hygge sammen. Niveauet er for alle, der vil ikke være decideret undervisning, men vi lærer af og med hinanden. Du skal selv medbringe udstyr.

Bage-camp

I Bage-campen vil der blive bagt, smagt og pyntet til den store guldmedalje.
I løbet af ugen vil der blive afprøvet forskellige typer af bagværk, forskellige pynte-teknikker og smagt sig igennem diverse smagskombinationer. Det hele bliver krydret med fantasi og små konkurrencer.

Adventure-camp

På Adventure-camp skal vi ud at prøve vores egne grænser af i diverse udendørs aktiviteter.
Vi vil bruge lokalområdet omkring Brogården. Måske finder du ud af hvor højt du tør klatre og hvor meget det blæser på toppen af en bro. Du vil opdage hvor vigtigt fællesskab og samarbejde er, når nye udfordringer skal overvindes.

Event-camp

Kunne du tænke dig at være med til at planlægge og udføre en flash mob, afholde en stor fest for 100 mennesker, hvor du bestemmer tema og dekoration, eller måske invitere naboerne på en spændende udflugt? På Event-camp finder vi sammen på sjove og anderledes oplevelser, som vi i løbet af ugen planlægger, klargør og gennemfører.

Design-camp

På Design-campen er der fokus på vejen fra ide til produktdesign og endelig den kreative udførelse af produktet. I løbet af ugen får du mulighed for at arbejde med forskellige teknikker og materialer, det er kun fantasien der sætter grænser for design, funktionalitet og nytænkning.

Gamer-camp

På Gamer-Campen vil vi game en masse computer eller konsol, men i løbet af ugen vil vi også deltage i mange andre sjove aktiviteter sammen med de andre på Supernova. Du bestemmer selv hvilket spil du vil spille, der vil blive lagt vægt på kammeratskab, holdånd og fællesskab. Vi forventer derfor at du har lyst til at spille sammen med de andre deltagere på campen.
Deltagerne skal selv medbringe pc/konsol, skærm, tastatur, mus og evt. Har man ikke mulighed for at medbringe eget udstyr kan Pindstrup Centret kontaktes inden tilmelding.

Video fra ferielejr

Kommende aktiviteter

Familielejr

5. juli - 9. juli

Solskinslejr

11. juli - 17. juli

Børn med handicap betaler vores handicap pris, det er alle børn med handicap, diagnose eller anden form for forsinket udvikling.
Det vil sige at handicapprisen betales både hvis barnet har et fysisk handicap eller har ADHD, OCD eller andre psykisk handicaps.

Ved betaling af handicaprisen tildeles der en ledernormering på lejrene der hedder 1:3, hvor der for børn uden handicap er en normering på 1:6.
Med denne normering sikres der, at der tages højde for det enkelte barns behov med handicap.
Det giver børn, der ellers ikke kan få en ferieoplevelse mulighed for at være i socialt samspil med andre børn med og uden handicap. Der er ”plads” til at deltagerne støttes i at indgå i fællesskab og netværksdannelse med de øvrige børn på lejren og støttes i at få nogle succesoplevelser.

FamilieNet vil gerne fortsat vil kunne tilbyde børn og unge med og uden handicap fantastiske
ferieophold. Vi har siden 1971 modtaget store donationer fra private, fonde og virksomheder
uden at skulle betale skat. De donationer gør det muligt for os at afvikle vores ferielejre.
For at vi fortsat kan modtage skattefrie donationer, skal vi hvert år INDEN den 1. december dokumentere at en bred kreds af privatpersoner støtter fonden med minimum 200 kr. pr. pers. Ellers kan vi IKKE længere modtage skattefrie gaver til formålet.

Derfor går 200 kr. af deltagerbetaling ind som gave til Fonden FamilieNet. Du er dermed som deltager med til at hjælpe os til fortsæt at kunne afvikle lejre for børn med og uden handicap.

FamilieNet har mere end 40 års erfaring i afvikling af ferielejre for børn med og uden handicap. Der tages udgangspunkt i de ressourcer, som det enkelte barn har, og man kan ”komme som man er”, diagnose eller ej. Målet med lejrene er, at børnene får øje på egne og andres kompetencer samt at alle bidrager til og inkluderes i fællesskabet. Rutinerede, voksne frivillige ledere står for lejrene i samarbejde med lønnede ansatte. Det frivillige lederteam er ”håndplukket” til ferielejren.
Ferielejrene byder på en uge sprængfyldt med sjove, spændende, udfordrende aktiviteter og fællesskab.

Det dækker over en 1:1 normering.
Har ens barn et handicap eller andet behov der gør at de ikke kan passe ind i en normering der hedder 1:3, men har brug for 1:1 støtte kan det også lade sig gøre.
Det kan være et barn der pga. et fysisk handicap har brug for rigtig meget hjælpe ift. løft, hygiejne, spisning m.v.
Det kan være et barn der har et psykisk handicap der gør at de har brug for mandsopdækning ift. reaktioner, tager på vandre ture m.v.
Det er muligt at sende en hjælper med hjemmefra som er vant til at hjælpe barnet og kendes behovet, det må dog ikke være en far eller mor.
Det er også en mulighed at vi igennem vores frivillig team stiller en til rådighed.

OBS. Prisen for personlig hjælper er en merpris.

Kontakt os for nærmere information.